Other sectors

Een inspectie of audit protocol op maat voor uw organisatie

Neem contact op:

Verzoek om informatie

Verzoek om informatie

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Offerte aanvragen

We zien dat het steeds belangrijker wordt dat organisaties zichzelf beoordelen op hoe ze op diverse onderwerpen ervoor staan. DNV biedt een aantal inspectie en auditoplossingen op maat die toegespitst zijn op uw organisatie.

Generieke auditprotocollen

Generieke protocollen dekken bekende internationale normen, zoals ISO 9001, ISO 14001 en ISO 45001. Het voordeel van een Generiek Audit Protocol is dat het een objectiever auditresultaat oplevert door het gebruik van gescoorde vragen die zijn gekoppeld aan de vereisten van de auditstandaarden.

Op maat gemaakte auditprotocollen

Op maat gemaakte auditprotocollen brengen het idee van gescoorde audits naar een nieuw niveau door voort te bouwen op de erkende auditnormen door de verwachtingen, beleidsaspecten en processen van u toe te voegen aan de gescoorde auditvragen.

Gescoorde audits

Een gescoorde audit draagt hieraan bij door het gebruik van grafische displays die een aanzienlijke positieve impact hebben op de interne communicatie en sneller de aandacht van het management trekken. Verbetering (of achteruitgang) in de tijd kan ook worden gemeten en aangetoond door het gebruik van absolute scores, percentagescores, 'prestatieniveaus' gekoppeld aan door de klant gedefinieerde 'drempels'.

Meer informatie

Neem contact op:

Verzoek om informatie

Verzoek om informatie

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Offerte aanvragen

Andere services die mogelijk ook interessant zijn voor u: