Energy Systems - DNV in de energie-industrie

Over Energy Systems

Een snellere overgang naar een sterk gedecarboniseerd energiesysteem

Als 's werelds toonaangevende onderneming van onafhankelijke energiedeskundigen en technische adviseurs helpen we de overheid en de industrie bij het navigeren door de vele complexe, onderling samenhangende, transities die wereldwijd en regionaal plaatsvinden in de energiesector. We commiteren ons aan het realiseren van de doelstellingen van de Klimaatakkoord van Parijs en ondersteunen onze klanten om sneller over te schakelen naar een sterk gedecarboniseerde energiesector.

Door middel van onze advies-, monitoring-, verificatie- en certificeringsdiensten bieden we zekerheid aan de gehele energiewaardeketen - van opwekking en productie, transmissie en distributie tot en met het eindgebruik. Wij ondersteunen de exploitatie van risicovolle installaties en systemen, zowel fysiek als digitaal, in wind, zon-PV, energieopslag, waterstof, olie, gas, synthetische brandstoffen, elektriciteitsnetten en CO2-afvang en -opslag. Door onze geavanceerde technische expertise en kennis van regelgeving, leveren we unieke inzichten en kennis die onze klanten helpen om op een veilige en duurzame manier energie te leveren.

Onze gedegen en brede kennis van de 12.000 medewerkers bij DNV stelt ons in staat om ons doel te bereiken om het leven, onze eigendommen en het milieu te beschermen. Onze meer dan 4.000 toegewijde experts die nauw samenwerken met onze klanten op het gebied van energie, maken ons de vertrouwde partner om de grootste wereldwijde transformatie van deze generatie aan te pakken: de energietransitie.

Verregaande decarbonisering moet de norm zijn voor ontwikkelingen in het wereldwijde energiesysteem. De wereld kan en moet sneller veranderen. Met elke groene investering, innovatie, ondersteunend beleid en partnerschap kunnen we de wereld dichter bij een sterk fossielvrij energiesysteem brengen. Met deze stappen kunnen we technologieën en infrastructuur verbeteren om de opwekking van duurzame energie snel te vergroten en het bereik ervan uit te breiden naar nieuwe sectoren. En we kunnen een waterstofeconomie opschalen die de CO2 die vrijkomt uit fossiele brandstoffen niet alleen vermindert, maar ook verwijdert door afvang en opslag.
Ditlev Engel,
  • CEO
  • Energy Systems bij DNV
  • Energy Systems

Voor onze klanten op het gebied van elektriciteit en duurzame energiebronnen

Ontdek onze diensten en expertise en hoe we klanten ondersteunen in de sector van elektriciteit en duurzame energiebronnen

  • Energy Systems

Voor onze olie- en gasklanten

Ontdek onze diensten en expertise en hoe we klanten ondersteunen in de olie- en gassector [English]

Wat kan ons Energy Systems team doen voor u en uw onderneming?

Neem contact met ons op