Skip to content

Wie zijn wij?

Onafhankelijkheid, diepgaande expertise en betrokkenheid staan centraal.
​Ons team zet zich in voor de borging van veiligheid, kwaliteit en professionaliteit van meer dan 80 beroepsgroepen in binnen- en buitenland. In de samenwerking met onze klanten staat onafhankelijkheid, diepgaande expertise en betrokkenheid voorop.

Onafhankelijk

DNV werkt onafhankelijk; bij het nemen van beslissingen varen wij op onze ervaring, expertise en kennis van certificatie. Wij garanderen onze onpartijdigheid doordat wij geen commercieel belang hebben in de betreffende markt en door te werken met externe commissies die op ons werk toezien. Zo leveren wij graag een heldere bijdrage in de professionalisering van beroepsgroepen met oog voor onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Diepgaande expertise

Wij geloven in de toegevoegde waarde die wij kunnen bieden. Sinds 1990 ondersteunen wij  opdrachtgevers in het opzetten en onderhouden van certificatie van professionals in tal van sectoren, zoals: industrie, bouw, infrastructuur, zakelijke dienstverlening, gezondheid & zorg en overheden. Op basis van deze ervaring beschikt ons team over brede expertise, een gedegen visie op en een efficiënte uitvoering van het gehele certificatieproces.

Betrokkenheid

Onze klanten waarderen DNV om onze betrokkenheid. Wij beschouwen elke klant als een unieke partner. In ons werk zetten we ons graag in om het doel dat met persoonscertificatie wordt nagestreefd op een bij de omgeving passende manier te realiseren. Het leveren van maatwerk, actieve dienstverlening en resultaten zijn gezamenlijke waarden die ons helpen om dit te bereiken.
 

Certcheck

De geldigheid van door DNV uitgegeven persoonscertificaten kan worden geverifieerd via onze website www.certcheck.nl.