Other sectors

Verkorte TPM NEN 7510 verklaring

Verkorte TPM NEN 7510 banner

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel of mail ons gerust.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Offerte aanvragen

Zekerheid over het voldoen aan de NEN 7510

Wat is de verkorte TPM NEN 7510?

Vecozo eist van zorgaanbieders, softwareleveranciers, tussenpartijen en zorgbemiddelaars die zich willen aansluiten dat zij voldoen aan de NEN7510. Dit kan worden aangetoond door een verkorte TPM. Deze bevat niet alle details en eventuele bevindingen, maar geeft in het kort de eindconclusie weer van het onderzoek. Vecozo geeft aan dat een verkorte TPM een geschikt middel is om, vanuit het oogpunt van zorgplicht, zekerheid te krijgen of een partij voldoet aan een bepaald normenkader zonder dat het noodzakelijk is dat de betreffende partij alle details hierover openbaar maakt.

Onze aanpak

  • Praktisch: Iedere audit voeren wij uit volgens een vaste methodiek, die wij vooraf duidelijk communiceren. Zo weet u exact wat u kunt verwachten en wat wij van u verwachten;
  • Professioneel: Wij doen geen concessies aan de kwaliteit van onze diensten, zodat wij kunnen waarborgen dat er niet alleen aan onze hoge eisen wordt voldaan, maar ook aan de eisen van onze klanten;
  • Plezierig: Vanaf het eerste moment heeft u een van onze senior partners als vast aanspreekpunt. Deze is bereikbaar voor alle mogelijke vragen die u heeft met betrekking tot de audits. Daarnaast bestaan onze teams uit getalenteerde, hardwerkende professionals die slechts tevreden zijn als u dat bent.

Onze aanpak is bewezen effectief en efficiënt en onze auditors zijn zeer ervaren. Hierdoor kunnen wij kwalitatief uitstekende TPM verklaringen tegen een zeer concurrerende prijs aanbieden. 

Wilt u meer informatie? 

- Bel ons gerust op 010 2922 700 of neem contact met ons op via ons contactformulier

- Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

- Vraag een vrijblijvende offerte aan

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel of mail ons gerust.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Offerte aanvragen

Snel & eenvoudig

Offerte aanvragen

Andere services die mogelijk ook interessant zijn voor u: