Other sectors

Tag. Trace. Trust.

Tag Trace Trust_Trusted_Documents

Neem contact op:

Meer vertrouwen opbouwen in uw productclaims?

Offerte aanvragen Bekijk de webinar

Ontwikkel vertrouwen in uw producten en productiemiddelen.

Ontwikkel vertrouwen in de claims en kenmerken van uw producten en productiemiddelen met behulp van een naadloze, veilige en transparante oplossing. Door een unieke digitale identiteit toe te kennen aan certificaten en productpaspoorten, kunnen uw klanten eenvoudig de oorsprong, en daarmee alle gegevens, validiteit en authenticiteit ervan, traceren. 

Met Tag. Trace. Trust. kunt u verklaringen, conformiteitscertificaten of productpaspoorten verstrekken waarmee u de kwaliteit, prestaties en milieueffecten van uw producten en productiemiddelen inzichtelijk maakt. Een digitaal productpaspoort bevat productkenmerken en certificaten die zijn geüpload naar de blockchain. Hiermee onderscheidt u zich in een sterk concurrerende markt waar transparantie steeds belangrijker wordt. 

De mogelijkheid om de oorsprong en integriteit van uw producten te verzekeren, uw marktpositie te beschermen en op een betrouwbare manier uw bedrijf en productmerken te onderscheiden, biedt u onmiddellijk voordeel. Of het nu gaat om een product of om een productiemiddel, u garandeert de oorsprong en integriteit binnen de hele toeleveringsketen en voor de hele levenscyclus. Uw klanten, en de klanten van uw klanten, kunnen direct de door u gecommuniceerde productkenmerken en productclaims verifiëren en traceren. De unieke betrouwbaarheid is in de onveranderbare end-to-end-traceerbaarheid van elk document ingebouwd. 

Hoe werkt het?

 1. Opzetten
  Ontwerp en implementeer een template dat u wilt gebruiken om de claims en/of kenmerken te communiceren.
 2. Uitgeven
  Geef de verklaring(en) uit. Dit kunnen enkelvoudige  verklaringen, certificaten of productpaspoorten zijn met de claims en/of kenmerken van uw producten of productiemiddelen.
 3. Delen
  Deel uw verklaring, certificaat of productpaspoort met klanten en eindgebruikers.
 4. Controleren
  Gebruikers kunnen een QR-code scannen om de oorsprong en authenticiteit van een verklaring, certificaat of productpaspoort te traceren en te controleren.
Belangrijkste kenmerken van de oplossing
 • Naadloos:
  Wordt met API’s in de bestaande IT-structuur geïntegreerd.
 • Veilig:
  Data zijn onveranderbaar opgeslagen in de openbare VeChain Thor-blockchain.
 • Transparant:
  Klanten kunnen claims via een hyperlink of QR-code op de blockchain controleren.

Voordelen:

Bescherm uw merk en ontwikkel vertrouwen bij uw klanten door:

 • Transparantie over de oorsprong van producten en productiemiddelen en waarborging van de integriteit door middel van verifieerbare claims over de kwaliteit, prestaties en ethische of duurzaamheidsaspecten.
 • Uitgifte van verklaringen, certificaten en paspoorten met een unieke digitale identiteit, zodat productclaims en kenmerken traceerbaar zijn.
 • Bescherming van de authenticiteit van claims en kenmerken door ze in de blockchain op te slaan, zodat ze eenvoudig kunnen worden gecontroleerd.

Tag. Trace. Trust. bouwt voort op de 150 jaar ervaring die DNV heeft opgedaan in het helpen van bedrijven om vertrouwen op te bouwen  in hun activiteiten, producten en toeleveringsketens. Door assurance en blockchainoplossingen te combineren, kunnen wij diensten op het gebied van verificatie, certificering, toeleveringsketens en circulaire ecosystemen leveren waarmee gegevens worden geverifieerd en uw claims over producten en diensten worden gevalideerd. 

Wilt u meer weten over deze dienst?

Neem contact met ons op via pa@dnv.com of bel 010 29 22 826. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen kan ook via dit formulier.

Neem contact op:

Meer vertrouwen opbouwen in uw productclaims?

Offerte aanvragen Bekijk de webinar

Andere services die mogelijk ook interessant zijn voor u: