Other sectors

Loopbaanprofessionals (Noloc)

Business people

Neem contact op:

Persoonscertificatie

Persoonscertificatie

Bel ons op: 010 - 2922778 of stuur een e-mail naar: noloc@dnv.com.

Sinds 1 januari 2021 certificeren wij het nieuwe keurmerk Register Loopbaanprofessional (RL) van het Noloc.

Met de introductie van één gezamenlijk, landelijk keurmerk ontstaat voor de markt duidelijkheid welke loopbaanprofessionals door middel van toetsing hebben voldaan aan de daartoe gestelde hoge kwaliteitseisen. Op deze manier borgen we niet alleen de professionaliteit van de professional, maar ook de professionaliteit van het loopbaanvak. 

DNV is de certificerende instelling voor loopbaanprofessionals die hun vakbekwaamheid willen aantonen. Noloc is eigenaar van de norm en stelt zo nodig wijzigingen voor. DNV is verantwoordelijk voor de afhandeling van het certificatieproces vanaf aanmelding van de kandidaat tot en met het nemen van het certificatiebesluit.

Beroepsprofiel en toetsingskader 

U vindt alle informatie over het beroepsprofiel en het toetsingskader op de Noloc-website: www.noloc.nl.

Certificatie 

De loopbaanprofessionals worden op een basisniveau gecertificeerd, daarnaast zijn er een aantal specialisaties. Een kandidaat kan pas certificeren voor een specialisatie nadat hij minimaal één keer op het basisniveau is gecertificeerd. Het certificaat is vier jaar geldig. Voordat het certificaat verloopt, moet recertificering plaatsvinden. Er moet dan aangetoond worden dat de vakbekwaamheid is onderhouden en dat de kandidaat toont (via te behalen punten) zich te hebben ontwikkeld. De initiële toetsing bestaat uit de beoordeling van een portfolio (dossier) en een mondeling assessment. De recertificering bestaat alleen uit de beoordeling van een portfolio. 

Start hier uw certificering voor Register Loopbaanprofessional: DNV Noloc Portal

Voor vragen over de (re)certificering als Register Loopbaanprofessional kunt u contact opnemen met DNV via noloc@dnv.com.

Neem contact op:

Persoonscertificatie

Persoonscertificatie

Bel ons op: 010 - 2922778 of stuur een e-mail naar: noloc@dnv.com.

Andere services die mogelijk ook interessant zijn voor u: