Food and beverage

BRCGS Certificering

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel of mail ons gerust.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Offerte aanvragen Download de verschillenmatrix

De BRCGS wereldwijde standaard voor voedselveiligheid biedt productveiligheid, integriteit, rechtsgeldigheid en kwaliteit. Als voedselproducent is de BRCGS standaard bijna onmisbaar.

Wat is BRCGS certificering?

De BRCGS Food standard (voorheen BRC Food standard), beschrijft de hygiëne- en voedselveiligheidseisen voor de voedselverwerkende bedrijven die direct leveren aan de retailsector. Daarnaast  wordt de BRCGS-standaard in Nederland door grote retailers nadrukkelijk geëist. De producent of leverancier hoeft maar één BRCGS-audit te doorlopen en kan met één rapport alle afnemers bedienen. Lees hier meer over BRCGS certificering.  

Download de Verschillenmatrix BRC, IFS, FSSC 22000.

Om u op weg te helpen naar uw keuze tussen BRC, IFS of FSSC 22000, hebben de auditoren van DNV een verschillenmatrix gemaakt. Wilt u meer weten over de verschillen tussen deze GFSI-erkende foodnormen? Download de verschillenmatrix hier.    

Van BRC naar BRCGS 

Februari 2019 heeft de organisatie de huisstijl en haar logo gewijzigd. Het doel van deze wijzigingen is om een uniforme uitstraling over de verschillende standaarden te creëren. Er is een richtlijn uitgebracht op de website van BRCGS waarin staat hoe u het logo kunt gebruiken. U kunt deze richtlijn hier vinden. 

De volgende stappen naar BRCGS certificering? 

What do you want to do ? New mailCopy

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel of mail ons gerust.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Offerte aanvragen Download de verschillenmatrix

Andere services die mogelijk ook interessant zijn voor u: