Other sectors

Auditmethode

Sea land sky

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel of mail ons gerust.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Offerte aanvragen

Wilt u meer weten over onze unieke auditmethode Risk Based Certification?

Meer aandacht voor duurzaamheid tijdens audits met Risk Based Certification. Deze unieke audit aanpak, helpt u om uw systemen beter aan te sluiten op de verwachtingen van stakeholders en eisen van de norm.


Unieke auditmethode Risk Based Certification

Risk Based Certification is DNV’s auditmethode. Met deze unieke methode heeft u de mogelijkheid om uw audit te verbreden, waardoor de audit verder gaat dan het toetsen of u aan de norm voldoet.

Door een hogere prioriteit toe te kennen aan aspecten die het meest bepalend zijn voor het succes van uw organisatie, kunt u deze onderdelen voortdurend monitoren en verbeteren. U haalt meer toegevoegde waarde uit uw audit en tegelijkertijd profiteert uw organisatie van de voordelen van Risk Based Certification.

Door de ‘Risk Based Certification’ auditmethode:

  • Maakt u aantoonbaar dat u aan de eisen van de norm voldoet.
  • Ontstaat meer aandacht voor uw kritische risico’s die invloed hebben op uw langetermijndoelen.
  • Bouwt u vertrouwen op bij uw stakeholders.
  • Werkt u aan het ontwikkelen van een duurzame bedrijfsvoering.

Ervaringen met Risk Based Certification. 

Lees hier een aantal ervaringen van klanten over de auditmethode.


Wat levert Risk Based Certification u op?

Risk Based Certification is ontwikkeld om u de mogelijkheid te bieden meer uit uw audit te halen en tegelijkertijd een duurzame bedrijfsvoering te ontwikkelen.

  1. U vergroot uw inzicht en ontwikkelt een bredere kijk op uw meest kritische risico’s en weet deze te beheersen door het gebruik van uw managementsysteem.
  2. Een ervaren auditor die is opgeleid om zich tijdens de audit te focussen op datgene wat voor úw organisatie belangrijk is en tegelijkertijd uw systeem te toetsen aan de eisen van de norm.
  3. Uiteraard een erkend certificaat.
  4. Een auditrapportage die een beter inzicht geeft in de prestaties van uw managementsysteem. Ook vindt u een duidelijke terugkoppeling per aandachtsgebied.
  5. Kennis en competenties waardoor u uw managementsysteem zodanig kunt optimaliseren dat deze positief bijdragen aan uw langetermijndoelen en duurzame bedrijfsvoering.
  6. Een goede voorbereiding op toekomstige normontwikkelingen. Het is een eerste start met ISO’s High Level Structure voor managementsystemen ontwerp. De verwachting is dat deze onderdeel uit zal maken van de ISO 9001:2015.

De volgende stappen naar certificering?

Heeft u vragen? Bel ons gerust op 010 2922 700 of e-mail ons via MarCom@dnvgl.com. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan voor certificering.

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel of mail ons gerust.

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Offerte aanvragen

Andere services die mogelijk ook interessant zijn voor u: