Other sectors

Word jij onze nieuwe collega?

word jij onze nieuwe collega?

Hou jij ervan om de klant van offerte tot factuur te begeleiden? Zorg je dat alles tot in de puntjes geregeld is en zowel je collega's als de klant ontzorgd wordt? Dan is deze vacature iets voor jou!

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarbij je veel moet schakelen? Dan is deze functie iets voor jou!

Als Key Account Officer worden er een aantal accounts van grote klanten aan je toegewezen, jij zorgt ervoor dat de operationele eisen en behoeften worden weerspiegeld in klantcontracten en verplichtingen. Als Key Account Officer ben je verantwoordelijk voor het weergeven van de hercertificeringsafspraken in een contract / hercertificeringsbrief, de juiste projectinrichting in het systeem om de behoeften van de auditor te ondersteunen, de planning te borgen en ben je verantwoordelijk voor de aftersales / evaluatie.

Wat ga je doen?

  • Je ondersteunt de auditor in klantmeetings; 
  • Je stemt de auditplanning af met de auditor en klant;
  • Je coördineert administatieve processen, zoals aankooporders, facturatie, evaluatie;
  • Je maakt calculaties volgens de verschillende normeisen;
  • Je stelt contracten op. 

Zorgen voor een soepele samenwerking tussen commerciële, operationele en technische activiteiten, en alles wat hierbij hoort, is jouw taak. Je krijgt de verantwoordelijkheid over je eigen klanten die je van A tot Z begeleidt. Als er iets is, jij bent het aanspreekpunt en lost het op!

Heb jij interesse?

Reageer door hier te klikken en het formulier in te vullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!