Beleid omtrent coronavirus (COVID-19)

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel ons gerust: 010 - 2922706.

Gelukkig kunnen al onze trainingen weer op locatie plaatsvinden. Op al onze locaties zijn maatregelen genomen om te zorgen dat u met een veilig gevoel de training kunt volgen. De 1,5 meter afstand wordt nog steeds gehanteerd.  

Na elke persconferentie of invoering van nieuwe maatregelen bekijken wij of wij het verantwoord achten om de training door te laten gaan op locatie. Wanneer dit niet het geval is zullen wij de training online aanbieden, u ontvangt daar dan nadere informatie over.

Als u klachten heeft die kunnen duiden op Covid-19 (verkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts) is het niet toegestaan om deel te nemen aan de training op locatie. In dit geval vragen wij u om contact op te nemen met afdeling Training Support via rotterdamtraining@dnv.com. Wij zoeken dan samen met u naar een passende oplossing zodat u op een later moment de training kunt volgen. 

Ontwikkelt u binnen twee weken na de training klachten én test u positief op Covid-19, laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten. Wij kunnen de andere deelnemers dan op de hoogte stellen (zonder benoemen van uw naam) zodat zij passende maatregelen kunnen nemen. U kunt ons bereiken via ons algemene e-mailadres: rotterdamtraining@dnv.com en telefonisch via 010-2922706.


Laatst bijgewerkt op 8 juli 2021

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel ons gerust: 010 - 2922706.

Remote Audits

Wat is een remote audit? En hoe werkt dit? Lees hier meer over remote auditeren.

Online training

Wilt u een training volgen vanaf een locatie die u goed uitkomt? Volg dan een online training.

COVID-19 update

Updates en beschikbaarheid van onze diensten omtrent COVID-19.

Waarom DNV?

​“Safeguarding life, property and the environment” is de missie van DNV. Het managen van risico’s is de specifieke expertise van DNV.

Video: Remote auditeren

Bekijk hier de video over de mogelijkheden met Remote Auditeren.

Klantcases

Waarom kiezen klanten voor DNV?