ISO transitiepakketen

Uw gids voor een effectieve ISO-transitie
ISO transition banner

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel of mail ons gerust.

Een kostenindicatie ontvangen voor een transitie-audit?

Offerte aanvragen

Geen twee bedrijven zijn hetzelfde en waar het gaat om de transitie naar de nieuwe ISO-normen, verschilt tussen bedrijven dus ook de behoefte aan ondersteuning. De drie pakketten die wij aanbieden begeleiden u vanaf het begin, zijn toegespitst op uw individuele behoeften en garanderen een effectieve implementatie:

  1. START bereidt u voor op een effectieve transitie. Ons kennispakket omvat handleidingen en uitleg, e-learning-, klassikale en/of op locatie verzorgde trainingen, webinars en video’s.
  2. DEVELOP combineert onze onlinetool voor zelfbeoordeling en onze ‘go-to expert’-propositie met de handleidingen en trainingen uit het START -pakket.
  3. IMPLEMENT voegt aan de richtlijnen, trainingen en beoordelingen van het DEVELOP -pakket een ter plaatse uitgevoerde gap-analyse, een transitie-audit en onze Lumina™ Plus -tool voor prestatiebenchmarking toe.

Ongeacht het volwassenheidsniveau van de transitie van uw bedrijf, kunt u tijdens en na afloop van het transitietraject steeds rekenen op onze hulp en steun.

BA_NL_ISO45001 pakket 

Klik op de tabs boven aan de pagina om meer te weten te komen over de pakketten en om te bepalen welk pakket het best bij u past. Wij maken u erop attent dat hier uitsluitend de basisversies van de pakketten worden beschreven. Per land waar wij actief zijn kunnen de pakketten op onderdelen licht verschillen.

Neem contact op:

Heeft u vragen?

Heeft u vragen?

Bel of mail ons gerust.

Een kostenindicatie ontvangen voor een transitie-audit?

Offerte aanvragen

Welke transitie wenst u?

Voor meer informatie over de pakketten en lokale prijzen kunt u het onderstaande formulier invullen. Het formulier is in het Engels, maar u wordt geholpen door een Nederlandse collega. Wij nemen dan kort daarna contact met u op.

(optional)

I am interested in knowing more about the following package(s)